خبرنگاران تدوین سند آبرسانی پایدار روستاهای خراسان شمالی

به گزارش وبلاگ طراحی من، بجنورد- خبرنگاران- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: با تدوین سند آبرسانی پایدار به روستاهای استان، در صورت تامین اعتبار با کار جهادی تا 1405، این سند اجرایی شده و بدین ترتیب تا 1430 دغدغه تامین آب نخواهیم داشت.

خبرنگاران تدوین سند آبرسانی پایدار روستاهای خراسان شمالی

غلامحسین ساقی روز دوشنبه به خبرنگار وبلاگ طراحی من گفت: با یکپارچه شدن شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی، رسیدگی به مسائل تامین آب آشامیدنی در روستاها، در اولویت قرار گرفت و بدین منظور تدوین سند آبرسانی پایدار روستاها با افق1430، کار آماربرداری از جمعیت ساکن در روستاها، شرایط تاسیسات موجود، اطلاع یابی از جمعیت دامی و مشخص کردن میزان تولید و مصرف، توسط کارشناسان دفاتر بهره برداری و ادارات تابعه در شهرستانها مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

وی خاطر نشان کرد: پس از شناسایی شرایط موجود، عملیات اجرایی مورد نیاز برای تامین آب شرب پایدار چه در زمینه توسعه شبکه، اصلاح و بازسازی، به همراه اعتبار مورد نیاز آن مشخص شد.

وی گفت: روستاهای خراسان شمالی با مشکل تامین آب و شبکه های فرسوده روبرو هستند و برای تامین آب دام روستانشین تا به امروز کار خاصی انجام نشده است.

ساقی با اشاره به اینکه در ابتدای یکپارچه سازی شرکت های آب وفاضلاب شهری و روستایی، ساکنان 300 روستا، با تنش آبی روبه رو بودند گفت: پس از یکپارچه سازی، مسائل در 10 روستا حل شده است.

وی گفت: بیشترین تنش آبی مربوط به روستاهای اسفراین است، به طوری که ساکنان در 73 روستا با مشکل تامین آب آشامیدن روبه رو هستند.

وی اضافه کرد: شمار روستاهای دچار تنش آبی در شهرستان بجنورد 61 روستا، شهرستان مانه و سملقان 59 روستا، شهرستان راز و جرگلان 36 روستا، شهرستان شیروان 34 روستا، شهرستان گرمه 11 روستا، شهرستان فاروج 9 روستا و شهرستان جاجرم هفت روستا است.

ساقی با بیان اینکه برای تأمین آب پایدار در این روستاها بیش از 9 هزار و 40 میلیارد ریال اعتبار نیاز است، اضافه کرد: در شهرستان اسفراین بیش از 2 هزار و 370 میلیارد ریال، شهرستان بجنورد هزار و 820 میلیارد ریال، شهرستان شیروان هزار و 40 میلیارد ریال، جاجرم 340 میلیارد ریال، مانه و سملقان هزار و 310 میلیارد ریال، فاروج 930 میلیارد ریال، گرمه 290 میلیارد ریال، راز و جر گلان 940 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی گفت: در 314 روستای استان شرایط به لحاظ تنش آبی، در حد مرز است بدان معنا که میزان تولید و مصرف آب در آن، سر به سر است و در آینده، ممکن است در تامین آب مورد نیاز اهالی با مشکل روبه رو شوند.

مدیرعامل شرکت آب شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی اضافه کرد: عملیات اجرایی این برنامه ها که تا انتها سال 1405 هدفگذاری شده، با برآورد کنونی، بیش از 9 هزار و 40 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

شرکت آب شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیش از 200 هزار مشترک آب در شهرها و بیش از 121 هزار مشترک آب در روستاها دارد.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران تدوین سند آبرسانی پایدار روستاهای خراسان شمالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران تدوین سند آبرسانی پایدار روستاهای خراسان شمالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید