برترین صندلی برای دیسک کمر کدام است؟

به گزارش وبلاگ طراحی من، طبق تحقیقات صورت گرفته، بیشتر افراد حدود 9 ساعت از روز را پشت میز و صندلی های اداری و غیراداری می گذرانند. اگر در طول این مدت روی صندلی های غیراستاندارد بنشینید، به مرور زمان دچار دیسک کمر و خطرات جبران ناپذیری می شوید. این در حالی است که در صورت استفاده از صندلی های استاندارد و ارگونومیک، حتی افراد مبتلا به دیسک کمر نیز می توانند با رعایت نکات پزشکی کار نمایند. به همین علت تصمیم گرفته ایم در ادامه، ویژگی های برترین صندلی برای دیسک کمر را با هم آنالیز کنیم.

برترین صندلی برای دیسک کمر کدام است؟

امکان تنظیم پشتی صندلی طبی برای برطرف دیسک کمر

شاید فکر کنید اگر کاملاً صاف و در زاویه 90 درجه بنشینید، هیچ آسیبی به ستون فقرات وارد نخواهد شد؛ اما کاملاً اشتباه می کنید. برترین صندلی برای دیسک کمر باید به طورکامل انحنای ستون فقرات و گودی کمر را پوشش دهد و زاویه 130 درجه داشته باشد؛ بنابراین هنگام خرید صندلی اداری، صندلی هایی را انتخاب کنید که به راحتی قابل تنظیم باشند. ضمناً به یاد داشته باشید که عرض صندلی کمی پهن باشد تا بتوانید شانه هایتان را به پشتی صندلی تکیه دهید. با این توضیحات، می توان گفت که صندلی های 14 تا 21 سانتی که قابل تنظیم باشند، برترین گزینه برای افراد مبتلا به دیسک کمر به شمار می روند.

ارتفاع مناسب؛ مهم ترین ویژگی صندلی طبی مخصوص دیسک کمر

ارتفاع صندلی نباید آن قدر کم باشد که زانوها خم گردد و نه آن قدر زیاد که پاها به زمین نرسد و آویزان بماند. به طور کلی، مناسب ترین ارتفاع صندلی بین 41 تا 52 سانتی متر است و کف پاها باید به راحتی روی زمین قرار بگیرد. بنابراین، صندلی های استانداردی را انتخاب کنید که قابلیت تنظیم ارتفاع داشته باشند. علاوه بر این، دقت کنید که میز کامپیوتر ارتفاع بالایی نداشته باشد تا با افزایش ارتفاع صندلی، پاها در زمان نشستن آویزان نماند.

نشیمنگاه پهن؛ نکته ای مهم در خرید صندلی مدیریتی دیسک کمر

علاوه بر پشتی صندلی، نشیمنگاه نیز اهمیت فراوانی دارد. ضروری است که گردن، شانه و لگن در یک راستا قرار بگیرد. عرض نشیمنگاه صندلی باید حدود 2 تا 3 سانتی متر، پهن تر از ران ها باشد؛ بنابراین عرض صندلی مناسب دیسک کمر چیزی بین 42 تا 50 سانتی متر است. البته طول نشیمنگاه هم مهم است تا زانوها در حالت درستی قرار بگیرند. پیشنهاد ما انتخاب صندلی هایی با عرض 37 تا 43 سانت است. نکته مهم دیگر در انتخاب صندلی کامپیوتر، لیز نبودن نشیمنگاه است. برای حل این مشکل، باید فرورفتگی گردی در لبه صندلی قرار گرفته و نشیمنگاه 10 تا 15 درجه شیب رو به جلو و 5 درجه شیب رو به عقب داشته باشد.

امکان خواباندن پشتی صندلی؛ مسئله ای مهم برای افراد مبتلا به دیسک کمر

نشستن به مدت طولانی، با فشار به کمر باعث قوز کردن و در نهایت آسیب های جدی به ستون فقرات می گردد. در این مواقع ضروری است کمی استراحت کنید. صندلی هایی که قابلیت خواباندن دارند، باعث آرامش عضلات ستون مهره ها می شوند. این موضوع در ادارات اهمیت دوچندانی پیدا می نماید.

دسته های استاندارد؛ نکته ای ریز در خرید صندلی طبی دیسک کمر

صندلی های دیسک کمر باید دو دسته در اطراف خود داشته باشند تا به راحتی با تکیه بر آن ها و بدون فشار به ماهیچه های گردن و شانه بلند شوید. علاوه بر این، دسته های نرم و استاندارد، برای استراحت مچ دست برترین گزینه ممکن اند. دسته های صندلی باید با میز اداره تناسب داشته باشند؛ زیرا پایین بودن ارتفاع دسته به مچ ها آسیب وارد می نماید.

نرمی و سفتی؛ مبل طبی دیسک کمر یا صندلی طبی؟

بر خلاف تصور عموم، کفی های بیش از حد نرم، به ستون فقرات و کمر آسیب وارد می نماید. اگر کفی صندلی بیش از حد نرم باشد، به سختی می توانید جابه جا شوید و به کمر فشار وارد می گردد. بهتر است جنس پشتی و نشیمنگاه صندلی از پارچه یا چرمی باشد که تکنولوژی گردش هوا در آن به کار رفته باشد.

پایه باکیفیت؛ عاملی مهم در قیمت صندلی طبی دیسک کمر

صندلی های چرخ دار به راحتی جابه جا می شوند و لازم نیست برای هر بار حرکت و جابه جایی، نیم خیز شوید. معمولاً 4 تا 5 چرخ برای حرکت آسان کافی است. اگر چرخ ها آسیب ببینند، فشار بسیاری به کمرتان وارد می گردد. بنابراین جنس هایی را انتخاب کنید که تا سالیان سال عمر می نمایند و مقاومت بالایی دارند.

قابلیت استفاده از پشتی طبی؛ برترین صندلی ماشین برای دیسک کمر

افراد مبتلا به دیسک کمر، باید روی صندلی هایی بنشینند که گودی کمرشان را پر کند. بعضی از صندلی های استاندارد این گودی را پر می نمایند و قابلیت تنظیم دارند. در زمان استفاده از صندلی ماشین یا صندلی های دیگر برای پر کردن گودی کمر، حتما یک بالشتک طبی همراه داشته باشید. این پشتی ها گودی کمر را پر می نمایند و فشار کمتری به ستون فقرات وارد می گردد.

خرید صندلی طبی با برترین قیمت از فراوریی بلج

در این مقاله با ویژگی های برترین صندلی برای دیسک کمر آشنا شدیم. البته حتی اگر دیسک کمر ندارید، حتماً همه این قابلیت ها را چک کنید تا فشاری به کمرتان وارد نگردد. حتماً هر چند ساعت یک بار از جای خود بلند شوید، راه بروید و در صورت امکان چند حرکت ورزشی انجام دهید. در یک کلام؛ با خرید صندلی استاندارد، برای سلامت خود ارزش قائل شوید.

اگر در پی خرید صندلی های راحت و ارگونومیک با برترین قیمت بازار هستید، پیشنهاد می کنیم از فراوریی های معتبر خرید کنید. گروه فراوریی بلج، صندلی های اداری، کارمندی و مدیریتی گوناگونی را فراوری می نماید که همه ساختار ارگونومی دارند. ضمناً، امکان خرید قسطی اجناس نیز وجود دارد. کافی است با شماره 02153138 تماس بگیرید یا سری به وب سایت bolej.ir بزنید.

منبع: اتاق

به "برترین صندلی برای دیسک کمر کدام است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین صندلی برای دیسک کمر کدام است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید