از اندونزی، اشرفی:هدف گذاری مان ارتقا رنکینگ از اینچئون به جاکارتا است، اولویت مان کسب مدال طلا در پاراآسیایی است
به گزارش وبلاگ طراحی من، دبیرکل کمیته پارالمپیک گفت: هدف گذاری ما در مسابقات پاراآسیایی اندونزی، کسب رتبه ای بالاتر از دوره گذشته است.
به گزارش خبرنگار اعزامی وبلاگ طراحی من از اندونزی، مسعود اشرفی دبیر کل کمیته پارالمپیک درمورد شرایط کاروان ایران در بازی های پاراآسیایی گفت: همانطور که آگاه هستید مسابقات پاراآسیایی اندونزی، سومین دورره حضور ورزشکاران ایران در مسابقات پاراآسیایی است. در این دوره در 13 رشته ورزشی در بخش بانوان و آقایان حضور خواهیم داشت و 210 ورزشکار هم به این بازی ها اعزام خواهند شد. پس از مراسم افتتاحیه بازی ها شروع می گردد و امیدواریم بچه ها با عمکلرد خودشان نتایح ارزشمندی کسب نمایند.
وی در مورد پیش بینی خود از نتایج کاروان کشورمان توضیح داد: از سال گذشته که ستاد بازی های پاراآسیایی شروع به کار کرد، سیاست گذاری به نحوی بود که کاروان به طور کلی کیفی و با نگاه کسب مدال طلا باشد، چرا که اگر ما بخواهیم نسبت به دوره قبل صندلی مان را ارتقا بدهیم باید مدال طلای بیشتری کسب کنیم. به همین دلیل هم اولویت را کسب مدال طلا قراردادیم و بعد از آن به فکر نقره و برنز خواهیم بود. به همین دلیل از 13 رشته اعزامی، 12 رشته با این هدف اعزام می شوند که روی سکو بروند، گرچه نمی گردد چیزی را پیش بینی کرد. هدف گذاری ارتقا رنکینگ از اینچئون به جاکارتا است و امیدوارم بچه ها آن چیزی که برای شان سرمایه گذاری گردیده و کوشش نموده اند را در این دوره به نمایش بگذارند. به هر حال ملاک این است که ورزشکاران همه آن چیزی که آموخته اند را در جاکارتا به نمایش بگذارند و نتایج ارزشمندی کسب نمایند.
دبیرکل کمیته پارالمپیک در مورد اینکه آیا به ارتقای صندلی ایران نسبت به دوره گذشته امیدوار است، یا خیر؟ گفت: باید با نگاه امیدوار نماینده به این قضیه نگاه کرد، اما وقتی رقبای قدرتمندی مانند چین، کره، ژاپن، ازبکستان و حتی اندونزی میزبان که می خواهد از امتیاز میزبانی استفاده می نماید را مورد آنالیز قرار می دهیم، می بینیم که در یک میدان سخت قرار داریم و امیدوار هستیم در مرحله اول رتبه چهارم دوره قبل را حفظ کنیم و بعد نیم نگاهی هم به رده سوم داشته باشیم.
مسعود اشرفی در مورد کسب سهمیه برخی از رشته ها برای مسابقات المپیک 2020 توکیو و اینکه کمیته پارالمپیک چه دیدگاهی از اکنون برای این مسابقات دارد، بیان کرد: مطمئناً همین سیاست گذاری که در جاکارتا انجام گردیده و تمرکز را روی مدال طلا گذاشته ایم در توکیو هم دنبال خواهد شد. بعد از مسابقات آسیایی جلسه ای برگزار و جمع بندی خواهد شد و آنجا برنامه های قطعی برای مسابقات پارالمپیک اعلام خواهد شد. قطعاً کار در توکیو سخت تر خواهد بود و رشته های محدودتری در آن مسابقات حضور خواهند داشت، اما چیزی که پیش بینی می کنیم این است که رشته های تیمی مانند والیبال نشسته می توانند به آن مسابقات اعزام گردد. رشته های مانند تیراندازی، دوومیدانی و تکواندو هم می توانند به مسابقات المپیک ژاپن اعزام شوند، اما اینکه در نهایت چند رشته می توانند عملکرد مناسب را برای کسب مدال طلا داشته باشد را از الان نمی توانیم پیش بینی کنیم. در مجموع چهار، پنج رشته شانس کسب مدال طلا در پارالمپیک را دارند و مابقی هم می توانند نقره و برنزی باشند، منتهی اگر منابع لازم اجازه بدهد از رشته های نقره ای و برنزی حمایت خواهیم کرد. در المپیک ملاک اعزام ورزشکاران کسب سهمیه نخواهد بود و ملاک احضار سکو به خصوص طلا خواهد بود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا تیم والیبال نشسته بانوان شانسی برای کسب سهمیه پارالمپیک دارد یا خیر؟ گفت: نمی دانم، بانوان ایران در این مسابقات رقبای سر سختی مانند چین و ژاپن دارند. فعلاً امیدوار هستیم این تیم روی سکو برود و در ادامه هم نتایج خوبی کسب کند.
منبع: خبرگزاری تسنیم