ظهور ارتش ابرسربازان نزدیک است

به گزارش وبلاگ طراحی من، در حالی که چندین کشور از جمله چین و آمریکا در پی بهره برداری از فناوری های نوین به خصوص فناوری ویرایش ژن برای تقویت بدن سربازان خود هستند، به نظر می رسد ظهور ابرسربازان در آینده نزدیک دور از تصور نیست.

ظهور ارتش ابرسربازان نزدیک است

به گزارش وبلاگ طراحی من و به نقل از آی ای، درست مثل چیزی که در فیلم های ابرقهرمانی می بینیم، یک گزارش از سازمان اطلاعات آمریکا ادعا کرده است که چین آزمایشاتی را بر روی اعضای ارتش آزادی بخش خلق چین با هدف بلند پروازانه ایجاد سربازانی با قابلیت های بیولوژیک پیشرفته انجام داده است.

اگرچه به نظر می رسد این ادعا برگرفته از داستان های علمی-تخیلی باشد، اما فناوری های نوظهور نظیر فناوری ویرایش ژن قادر به تقویت بدن انسان هستند و می توانند نویدبخش ظهور ابرانسان ها باشند.

مفاهیمی مانند همزیستی با هوش مصنوعی، اعضای بیونیک بدن و اندام هایی که خود را بازسازی می کنند در آینده نه چندان دور خیلی دور از انتظار نیستند.

اگرچه ایده دستیابی به ابرانسان ها یا ابرسربازان هیجان انگیز به نظر می رسد، اما ترس ها و سوالات اخلاقی بسیاری وجود دارد که باید پاسخ داده شوند.

فناوری ویرایش ژن موسوم به کریسپر(CRISPR) یکی از اولین مراحل ایجاد ابرسربازان است و نشریه وال استریت ژورنال گزارش داده است که چین برای ایجاد ابرسربازان خود به این فناوری روی آورده است.

کریسپر ابزاری بدیع و ساده اما قدرتمند برای ویرایش ژنوم است و از این فناوری پزشکی به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای پزشکی امروزه دانشمندان استقبال شده است، چرا که به راحتی می توان از آن برای تغییر توالی دی ان ای استفاده کرد.

فناوری کریسپر کاربردهای بسیاری دارد که شامل اصلاح نقایص ژنتیکی، درمان و جلوگیری از شیوع بیماری ها و بهبود محصولات زراعی است. با این حال، این ابزار پزشکی برخی نگرانی های اخلاقی را نیز ایجاد کرده است. اغلب دانشمندان غربی تلاش برای دستکاری ژن ها به منظور تقویت عملکرد انسان را غیراخلاقی می دانند. علاوه بر این، ایده تقویت انسان با استفاده از کریسپر هنوز در حاشیه علم است، اما این مانع از این نشده است که برخی کشورها به سراغ آزمایشات آن بروند.

در گزارشی که سال گذشته در نشریه Jamestown منتشر شد، نویسندگان آن السا کانیا و ویلسون ورندیک اطلاعاتی را در مورد علاقه چین به فناوری ویرایش ژن ارائه دادند.

السا کانیا متخصص فناوری های دفاعی چین در مرکز امنیت جدید آمریکایی و ویلسون ورندیک مشاور در امور چین و افسر سابق نیروی دریایی در این گزارش اظهار داشتند: در حالی که اهرم های احتمالی کریسپر برای افزایش توانایی های انسانی در میدان های جنگ در آینده در حال حاضر تنها یک احتمال فرضی است، نشانه هایی وجود دارد که محققان نظامی چینی در حال بررسی پتانسیل آن هستند.

به گفته این نویسندگان، کشورهای شرقی علاقه تازه ای به استفاده از بیوتکنولوژی برای مقابله با بیماری های عفونی، کشف پتانسیل های نظامی و حتی کاربردهای تهاجمی بیوتکنولوژی پیدا کرده اند.

این اولین باری نیست که یک کشور برای ایجاد یک ابرسرباز تلاش می کند. ارتش ایالات متحده در اوج جنگ سرد، سعی در ایجاد سربازانی با توانایی های فراطبیعی داشت و هم اکنون پنتاگون به منظور بهبود کارایی سربازان به تعدادی از فناوری ها مانند ایمن سازی در مقابل درد، تله پاتی، اسکلت های پوشیدنی و رباتیک های پوشیدنی چشم دارد.

ایده چین برای ایجاد ابرسربازان به همان اندازه که جذاب است، از لحاظ اخلاقی وحشتناک است. نیروهای مسلح چین با حدود 2.2 میلیون نفر پرسنل، بزرگترین ارتش در جهان هستند و تنها در سال جاری، چین 178 میلیارد دلار برای بودجه دفاعی خود هزینه کرده است.

بنابراین به نظر می رسد ظهور ابرسربازان در آینده نه چندان دور اجتناب ناپذیر باشد، چرا که چندین کشور در حال حاضر بودجه خود را بر روی فناوری هایی سرمایه گذاری کرده اند که بتواند سربازان را تقویت کند. با این وجود، اغلب این موارد هنوز فرضی است و هنوز فناوری ویرایش ژن در مرحله تحقیقات ساده آزمایشگاهی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "ظهور ارتش ابرسربازان نزدیک است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ظهور ارتش ابرسربازان نزدیک است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید